PostnlPostnlPostnl

Pure Pond 2000ml

Merk: EVOLUTION AQUA
Model: DEnv2871
Spaarpunten: 45
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Prijs in spaarpunten: 743
Postnl
TERUGSTUREN
Terugsturen binnen 7 Werkdagen in ongeopende verpakking.
BETAALMOGELIJKHEDEN
Betaalmogelijkheden

Geen verzendkosten binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50,-

Verzendkosten Nederland en beneden de 50 euro:

  • Pakketjes tot 10 kg: € 6,95
  • Pakketjes van 10 tot 20 kg: € 13,25

Rembours zendingen en verzending buitenland (Europa): 

  • Verzending buitenland (Europa) tot ..................
  • Verzending buitenland (Europa) vanaf .....................
  • Met uitsluiting van HDPE vijvers (levering tegen meerprijs)


Hebt u vragen over dit onderwerp neem dan contact met ons op.

Pure Pond - Voor kristal helder en gezond vijverwater.

Wat is Pure Pond?

Pure Pond is een Bacterie cultuur welke bestaat uit ruim 8000 miljoen bacteriën. Deze bacteriën zorgen voor gezond en kristalhelder vijverwater. De bacteriën helpen ammoniak en nitriet te verhelpen. Maar zullen er ook voor zorgen om organisch afval in de vijver af te breken.

Hoe werkt Pure Pond?

Iedere Pure Pond bacterie bal zit vol met bacteriën en enzymen welke vrijgelaten worden wanneer deze nodig zijn in het vijverwater. Wanneer de Pure Pond ballen aan de vijver worden toegevoegd zal er snel gezorgd worden voor veilig vijverwater voor vissen en helder water voor de hobbyist.

Pure Pond ballen zijn volledig biologisch afbreekbaar. De snelheid waarmee ze oplossen hangt af van het vijverwater. Pure Pond ballen kunnen voor maanden in het filter blijven. Wanneer ze vrij snel, binnen enkele weken opgelost zijn, wijst dit op een mindere waterkwaliteit of veel organisch afval in het vijverwater. Ze zorgen er dan echter wel voor dat het vijverwater gezond blijft.

Hoe kan Pure Pond gebruikt worden?

Pure Pond ballen kunnen het beste toegevoegd worden in filtersystemen, zoals bijvoorbeeld meerkamerfilters. Hier kunnen de Pure Pond ballen tussen het filtermateriaal geplaatst worden(bijvoorbeeld tussen de lagen Japanse matten). Ook kunnen ze gemakkelijk in drukfilters of beadfilters toegevoegd worden voor verbazingwekkende resultaten.

Per 5.000 liter vijverwater 250ml Pure Pond toevoegen. Om het beste resultaat te behandelen kunnen er het beste maandelijks Pure Pond toegevoegd worden. Het is niet mogelijk om te overdoseren met Pure Pond.


Evolution Aqua Pure Pond is verkrijgbaar in verpakkingen van 500ml (voor 10 m³ vijverwater), 1000ml (voor 20 m³ vijverwater) en 2000ml (voor 40 m³ vijverwater).

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: