PostnlPostnlPostnl

Druk Pvc

Druk Pvc

Druk pvc hulpstukken zijn geschikt voor o.a. (onder andere) drukleidingsystemen, waterleidingsystemen en luchtleidingen voor het verplaatsen van verschillende soorten vloeistoffen en luchtstromen. 

Binnen ons ruime assortiment vind u tyleen koppelingen, eindkappen en verschillende hulpstukken die beschikken over bochten en hoeken uitgedrukt in knie, boog/graden(°). Zoals u hieronder kunt zien verkopen wij verschillende 3 delige koppelingen met 2x binnendraad geschikt om pvc buizen met elkaar te verbinden. Ook kunt u bij ons terecht voor Y, T en kruisstukken geschikt om meerdere koppelingen te maken wanneer u van plan bent om leidingen te leggen die niet parallel aan elkaar lopen. 

Wij leveren hoogstaande kwaliteits-producten die voorzien van wettelijk verplichte keurmerken in diverse maten tegen zeer scherpe prijzen. Bij een besteding van €75,- of meer betaalt u geen verzendkosten. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen contact met ons op te nemen mocht u een pvc onderdeel niet terug kunnen vinden binnen onze webshop. Wij streven ernaar om uw vraag dezelfde dag te beantwoorden met een passend advies op maat.